Katica csoport

Már 4 éve, hogy egy csapatot alkotunk, nagycsoportosok lettünk. Az idén 4 kisgyermek távozott tőlünk költözés miatt, így csoportunk 16 derűs, vidám gyerekkel van tele, melyből 11 kisfiú és 5 kislány.

A kis katicák szeretnek játszani, rajzolni, építeni is nagyon, bár néha rendetlenséget hagynak a szőnyegen, vagy rumlit az asztalon. De egy kis varázslattal rendet tesznek hamar és a csoportszobánk légköre újra senkit nem zavar. Néha zeng tőlük a csoportszoba és nagy lesz a hangzavar, de az óvónénik jól tudják kezelni ezt a zűrzavart.

Csoportszobánk színes, világos, jól felszerelt ahol a mindennapi tevékenységek színvonala tartalmas. Saját készítésű fejlesztő és ügyességi játékok is rendelkezésre állnak a gyermekek számára. Játékos tevékenységekkel segítjük az iskolai életre való felkészülést, mozgással, dalos játékokkal, versekkel, mesékkel színesítjük az óvodai mindennapokat.

Mindent megteszünk azért, hogy a gyermekeket az életkoruknak és egyéni fejlettségüknek megfelelően, minél több inger érje és pozitív szemléletű, a másságot elfogadó, a világra nyitott és a Mindenható Istent szerető emberekké váljanak.