Februárban történt

Február a farsang időszaka volt, ami most a megszokottól eltérően osztálykeretben zajlott iskolánkban. Így is sokan öltöttek jelmezt magukra, a harmadik és negyedik osztályosaink közül pedig többen ötletes produkcióval is készültek. Nem maradt el a szokásos farsangi fánk sem, melyet köszönünk Barabásné Forgács Edit képviselő asszonynak és a szülőknek. A zsűri sok gyermeket díjazott apró ajándékkal és valamennyi jelmezest kis csokival jutalmazott. A szokásos kézműves foglalkozásokat is megtartottuk, szuper farsangi álarcok készültek.

Nyolcadikosaink jelentkezési lapját elküldtük a kiválasztott középiskolákba, izgatottan várjuk a felvételről szóló értesítéseket.

Gaszparjan Ruben 7.b osztályos tanuló a Bercsényi napok keretében meghirdetett versmondó versenyen 1. helyezést el. Gratulálunk!

A beiskolázás előtt minden évben találkozom a szülőkkel szülői értekezlet keretében, a pedagógusok a gyerekekkel az iskolanyitogató foglalkozásokon. Ez most a koronavírus helyzet miatt nem lehetséges, így a találkozásokat online formában valósítjuk meg.