Tanévnyitó

Szeptember 1-jén gyermekek, szülők, pedagógusok közösen vettünk részt a tanévnyitó Veni Sancte szentmisén. Az utána következő ünnepélyes tanévnyitón 32 kis elsőst és iskolánk valamennyi tanulóját köszöntöttük. A 6.a osztályosok humoros versekkel üdvözölték az új tanévet és apró ajándékot adtak át az elsősöknek.

Bozsó Györgynének magas szintű szakmai tudása, lelkiismeretessége, elhivatottsága alapján pedagógus szolgálati emlékérmet, Szilágyi Jozefa Mária nyugdíjas tanító néninek, a 65 éve megszerzett tanítói oklevele alapján vasdiplomát nyújtottam át.

Arra kértem a szülőket, hogy álljanak ott a gyermekeik mellett minden nap és segítsék a munkánkat. Ha gyermekeiknek sikerélményeik lesznek, büszkék lehetnek arra, hogy ebből a munkából ők is kivették a részüket.

Az idei tanév egyházmegyei mottója: „Krisztus a jövőnk”. Ternyák Csaba érsek atya a főegyházmegyei tanévnyitón rá is mutatott arra, mennyire fontos, hogy elinduljunk Isten felé, ezért is szeretnénk, ha tanulóink szüleikkel együtt minél többször részt vennének a vasárnapi szentmiséken.

E gondolatok jegyében, Isten áldását kérve, nyitottuk meg a 2023/24. tanévet.

Fotók: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.767454111853903&type=3