Tanév végi köszönet

Végére értünk a 2019/2020. tanévnek, most mégsem tudok a szokásos év végi programokról beszámolni, hisz március közepe óta csaknem üresen áll iskolaépületünk.

Első szavam ismét a köszöneté, köszönet a gyerekeknek, a szülőknek, a pedagógusoknak, akiknek ebben a három hónapban megváltoztatta mindennapjaikat a digitális munkarend.

Kedves Szülők! Ezúton szeretném újra megköszönni az otthoni tanuláshoz nyújtott pozitív hozzáállásukat, gyermekeik támogatását a tanulásban, a pedagógusokkal való aktív kapcsolatot, a hatékony együttműködést. Valamennyien tudjuk, hogy munka mellett, vagy több gyermek esetén, vagy eszköz hiányában milyen nehéz lehetett mindez.

Köszönet nektek, gyerekek, akik kezdetben óriási, később kissé lankadó lelkesedéssel oldottátok meg online vagy papíralapon a feladatokat. Tudjuk, hogy a négy fal között nehezebb tanulni, mint az iskolában, de majd a következő tanévben pótoljuk, amit az idén nem sikerült elsajátítani.

Köszönet illeti a pedagógusokat, akik hónapokon keresztül nagy elhivatottsággal, intenzíven készültek a napi feladatokra, kialakították a szülőkkel és a tanulókkal a kapcsolattartást, feladatokat készítettek és ellenőriztek, gyakran jóval több mint napi 8 órában.

Engedjék meg, hogy elismerésemet fejezzem ki a tantermen kívüli oktatás valamennyi résztvevőjének. Végül, de nem utolsósorban adjunk hálát az Istennek, hogy ilyen különleges körülmények között is volt erőnk kitartani és lezárhatjuk az idei tanévet.

                                                                                                          Nagyné Lenge Margit